Velkommen til Højgård Hesteklinik Aalborg

Højgård Hesteklinik Aalborg holder til på Helgstrand Academy, hvor du til dagligt kan møde dyrlægerne Helene Brassøe, Lisa Smith og Josefine Sinkjær Søndergaard. Derudover er dyrlægerne Jonas Rasmussen, Frederik Nielsen og Jonas Nørgård også at finde på klinikken på udvalgte dage.

Vi har klinikfaciliteter på Helgstrand Academy, og derudover har vi udekørende praksis i området. Klinikken rummer avanceret diagnostisk udstyr som røntgen, scanner og endoskop (til kameraundersøgelser af fx luftveje, strubepibning mm.).

Vi tilbyder en bred vifte af undersøgelser og behandlinger, bl.a. haltheds-, handels- og røntgenundersøgelser, reproduktionsarbejde (både almindeligt og embryotransfer) og udredning af medicinske problemer. Derudover varetager vi daglige ydelser som vaccinationer, tandrasp mm. Vi er desuden en del af et vagtsamarbejde, hvorved at altid kan få fat i en hestedyrlæge.

Har du brug for en hestedyrlæge, så kontakt os på telefon 69 16 00 25 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din hest.