Reproduktion

Reproduktion på Katrinelund

Hestepraksis Mors´reproduktionsafdeling finder du på Katrinelund Hingstestation, Hesterøroddevej 107, Øster Assels.
Vores reproduktionsteam består af Lisa Zimmermann og Marie Dige Søgaard.
Du kan aflevere din hoppe hos Katrinelund, uanset om du vælger at inseminere med en hingst fra Katrinelund eller med anden hingst. Hopperne kan opstaldes enten i boks eller på døgnfold. Der strøs med halm og fodres med wrap og fuldfoder. Eget foder kan medbringes uden afslag i opstaldningsprisen. 
Når vi har afprøvet din hoppe overfor en teaser og scannet den, beslutter vi, hvornår det mest optimale insemineringstidspunkt er.
Hesten kan afhentes igen, enten efter ægløsning og evetuelle efterbehandlinger eller efter drægtighedsscanning. 
vi bestræber os på, sammen med Katrinelund, at vedhæfte et hjemsendelsesbrev angående din hoppe, når hun er klar til at komme hjem. Hjemsendelsen findes i kafferummet sammen med et hjemsendelsesbrev fra Katrinelund, såfremt du har valgt at bruge en af deres hingste til din hoppe.

 

"Drive in"

Mandag, onsdag og fredag har vi "drive in" på Katrinelund. Såfremt, du ønsker at holde din hoppe hjemme, kan du komme til scanning, inseminering eller drægtighedsscanning på Katrinelund i tidsrummet 11-12.30 eller efter anden aftale med én af nedenstående dyrlæger.
"Drive-in" er billigere, end hvis vi kommer ud til din hoppe i praksis. Spørg da efter priser.

Kontakt

Ønsker du at komme med din hest til vores reproduktionsafdeling, bedes du kontakte os på 69160035 eller på følgende e-mail:

Lisa Zimmermann - lz@hhvet.dk

Marie Dige Søgaard - ms@hhvet.dk

.