Marie Dige Søgaard

 

Marie1.JPG

 Jeg finder stor inspiration i spændende opgaver i dagligdagen, hvor jeg altid bestræber mig på at opnå det bedst mulige resultat. Desuden prioriterer jeg efteruddannelse højt, hvilket giver mulighed for videreudvikling samt fordybelse i faget.

Jeg beskæftiger mig indenfor alle områder vedrørende dyrlægefaget, indenfor heste - både på klinik og i praksis. Det seneste år har reproduktion fyldt meget i min kalender, hvilket ligeledes er af stor interesse. Ligeledes har jeg udført mange tandbehandlinger incl. diagnostik.

Det, at få lov at være en del af teamet "Højgård", sætter jeg utrolig stor pris på. Der er specialister indenfor alle områder, hvilket giver en fantastisk bred viden og muligheden for hele tiden af videreudvikle sig. Jeg ser hverdag frem til interessante arbejdsopgaver, hvor jeg bestræber mig på, sammen med mine yderst dygtige kollegaer, at opnå de bedste resultater - God klientkommunikation og faglig viden er i højsæde.

For nyligt har jeg:

  • Været på uddannelsesophold på Goulburn Valley Equine Hospital i Australien.
  • Været en del af et forskningsprojekt, der blev præsenteret på en embryo-kongres i Ghent, Belgien
  • Holdt oplæg om embryo transfer for kunder, avlere og andre interesserede på Katrinelund.

Jeg er uddannet fra hestedifferentieringen på Københavns Universitet/Landbohjsskolen i januar 2016. Mit speciale omhandlede "Succesraten ved embryo transfer hos danske spring- og dressurhopper versus ikke-trænede hopper".


Uddannelse og erfaring:

  • 2016, november-december; Uddannelsesophold på Goulburn Valley Equine Hospital
  • 2016, April, ansat ved Højgård Hestepraksis
  • 2016, februar-marts, Uddannelsesophold på Goulburn Valley Equine Hospital - Et meget anerkendt hospital med nogle af verdens førende indenfor reproduktion
  • 2016, januar, Færdiguddannet dyrlæge
  • 2015, juli, Externship på Brandon Equine Medical Center, Florida, USA
  • 2013-2016, Mange praktikophold hos Højgård Hestehospital, Odense.

Helt privat...

Er jeg født og opvokset i Thisted. Jeg har gennem hele livet haft hestene som interesse. Efter endt gymnasium tog jeg til Tyskland for at ride hos dressurstall Rask. Ligeledes har jeg været på det danske bruttolandshold for juniorer og ungryttere i dressur, hvor jeg blandt andet har deltaget ved internationale stævner i Frankring, Sverige, Tyskland og i England.
Når ikke jeg rider inde på banen, er jeg at finde i dommerburet idet jeg er B+ dommer i dressur.
Foruden alt det med hestene, nyder jeg at være sammen med familie og venner - blandt andet på en skiferie.