Vores faste dyrlæge i Aalborg, Helene Brassøe, er pt på barsel, og da Helene, siden klinikkens opstart i 2017, har haft rigeligt at se til, har vi valgt at udvide dyrlægestaben.   

Sofie Troest Kjeldsen startede hos Højgård medio september. Sofie blev uddannet som dyrlæge for to år siden, hvorefter hun fik arbejde i Sverige – først i en stordyrspraksis i Skåne og efterfølgende har hun haft et etårigt internship på et hestehospital i Stockholm. Gennem sit år i Stockholm har Sofie set og prøvet rigtig meget under kyndig supervision, og hun har derfor opnået en bred og alsidig erfaring.   

Zenta Vinther startede hos Højgård den 1. oktober. Zenta blev uddannet som dyrlæge i 2017 og kommer fra en stilling hos en hestepraksis i Østjylland, hvor hun blandt andet arbejdede en del med reproduktion. Arbejdsopgaverne er mange i Aalborg, og Zenta trives rigtig godt i den alsidige hverdag på klinikken og i kørende praksis.    

Vi er rigtig glade for, at både Zenta og Sofie har ønsket at flytte til Aalborg og arbejde sammen med os, og vi ønsker begge velkomne til Højgård Hesteklinik.  

Højgård Hesteklinik, Aalborg holder til på Helgstrand Academy i Vodskov og råder over særdeles gode klinikfaciliteter og to praksisbiler. Med det nye team, bestående af Zenta og Sofie, vil der fremadrettet også være mere fokus på at servicere og udvide den udkørende praksis, ligesom der stadig kan bookes tider på klinikken.

Højgård Hesteklinik, Aalborg indgår i et vagtsamarbejde med Biersted Dyrehospital samt Vodskov Dyreklinik, og du kan derfor altid komme i kontakt med en i hestedyrlæge.

 
Du kan kontakte klinikken i Aalborg på 30737116