LISA SMITH blev uddannet som dyrlæge i juni 2020, og har efterfølgende arbejdet i det sønderjyske hos Hestedyrlægerne Ribe.

Lisa kommer med stor erfaring inden for almen hestepraksis, og hun er allerede nu godt i gang med udekørende besøg og opgaver på klinikken.

En af Lisas store interesser er reproduktion - noget hun også har haft fokus på under sit studie. Det er blandt andet blevet til udlandsophold på hestehospitaler i Irland, USA og New Zealand, hvor fokus netop har været på reproduktion. Nu hvor repro-sæsonen snart begynder for alvor, er vi altså rigtig godt beredt med ansættelsen af Lisa.

Lisa har redet hele sit liv og har også egen hest med sig til Aalborg, og hun ser frem til at opleve den flotte nordjyske natur fra hesteryg.

LEA GAMMELMARK blev uddannet som dyrlæge i januar 2020. Efterfølgende har hun tilbragt et år i Tyskland, hvor hun har arbejdet hos Tierklinik Lüsche i et internship. Tierklinik Lüsche er et af Europas største hestehospitaler, der modtager henvisninger fra hele Europa. Dette år har både været meget interessant og lærerigt, hvor Lea har været med til at undersøge og behandle en masse spændende og avancerede cases – hvad enten det var komplicerede haltheder, svage føl, kolik eller akut tilskadekomne heste.

Under sin dyrlægeuddannelse har Lea også arbejdet på vores afdeling i Odense, hvor vi har været glade for at have hende indtil hun tog et år til udlandet. Så der er vist ingen tvivl om, at Lea passer godt ind hos os og derfor er vi glade for at byde hende velkommen tilbage.  

En af Leas store interesser er ortopædi (haltheder) og kiropraktik. Lea er pt. i gang med en uddannelse til netop kiropraktor, hvilket med fordel kan kombineres med diagnosticering og behandling af diverse haltheder og rideproblemer. Man skal generelt gøre det, som man er bedst til, og netop derfor er planerne for Lea også, at hun her ved Højgård Hesteklinik skal have rig mulighed for at dygtiggøre sig inden for disse områder.  

Både Lisa og Lea er allerede nu godt i gang med udekørende besøg og opgaver på klinikken og vi håber, at I vil tage rigtig godt imod dem begge – vi glæder os meget over at have fået dem med i vores team.

 

 Lea.jpgLisa.jpg