KARIN Simone Birch er nyuddannet dyrlæge og har allerede under sin studietid udvist stor interesse for reproduktionsarbejde med heste. Dette kommer blandt andet til udtryk i, at Karin har arbejdet hos HP Horses i Hillerød samt været på en måneds ophold på det svenske statsstutteri Flyinge, hvor hun fulgte reproduktionsarbejdet tæt. Grundet Karins åbenlyse passion vil netop reproduktion komme til at fylde en del af hendes arbejdsdag, når sæsonen for alvor starter inden længe.

I sit arbejde vil Karin selvfølgelig også stå klar til at udføre almene praksisopgaver særligt i Silkeborg-området. Karin udtaler: ”Jeg glæder mig til at komme i gang og hjælpe jeres heste bedst muligt”

SIGRID Gylling blev uddannet som dyrlæge i december 2017, og har efterfølgende arbejdet på Svendborg Dyrehospital og hos Hestedoktoren på Sjælland.

Lige nu kan du møde Sigrid i udkørende praksis, hvor hun glæder sig til at møde hesteejerne og naturligvis deres heste. Hun har god erfaring inden for almen hestepraksis, men hendes største interesseområde er ortopædi (haltheder). Sigrid har skrevet sit kandidatspeciale i netop ortopædi, og tog efterfølgende sin differentiering i veterinærmedicin i Hannover, Tyskland, hvor hun specialiserede sig i hest.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod Sigrid og Karin - vi glæder os over, at have fået begge med i vores team og ønsker dem velkommen til Nørlund Hestehospital/Højgård Hesteklinik.