VELKOMMEN TIL HELENE

Det er en stor glæde for os at kunne byde velkommen til Helene Sahlertz, som ny dyrlæge på Højgård Hesteklinik Aarhus.

Helene blev uddannet i 2010 og har efter en ansættelse ved Equine-vet i Horsens været selvstændig med egen praksis, Sydøstjysk Hestepraksis, som hun startede i 2012.

Helene har naturligvis god erfaring inden for almen hestepraksis, men hendes store interesse er tænder og tandbehandlinger. Det er blandt andet også derfor, hun har søgt til Højgård, hvor hun har mulighed for at arbejde endnu mere med tænder og derved udvikle sig fagligt.

Helene har løbende deltaget i relevante kurser, navnlig inden for tandbehandling af heste, og det fortsætter hun selvfølgelig med, da efteruddannelse og faglig viden er i fokus hos Højgård. 

VELKOMMEN TIL JOHANNE

Vi opgraderer med endnu en dyrlæge til vores team og kan med glæde fortælle, at vi pr. 1/6 har ansat hestedyrlæge Johanne Balling.

Johanne blev uddannet i 2013 og kommer fra en stilling ved Faxe Dyrehospital, hvor hun har været ansat siden 2015, samme år som hun også afsluttede sin uddannelse som veterinær-kiropraktor.

Johanne har erfaring inden for almen hestepraksis og hendes særlige interesseområder er kiropraktik og ortopædi/haltheder. Man skal generelt gøre det, som man er bedst til, og netop derfor er planerne for Johanne også, at hun her ved Højgård Hesteklinik skal have rig mulighed for at dygtiggøre sig indenfor netop disse områder.

Johanne er pt. i gang med en efteruddannelse ved Liverpool University i England, hvilket på sigt giver hende en specialisering i netop ortopædi (haltheder) og basal kirurgi.