Det er dog ikke som turist, at Frederik krydser Atlanten, men i kraft af sin stilling som dyrlæge for det danske dressurlandshold. I Tryon skal han holde et vågent øje med de danske dressurheste og sørge for, at de kan præstere optimalt.

Frederik rejser af sted én dag før hestene, så han er klar til at tage imod dem, når de ankommer med fly. Hestene, der skal deltage ved VM, skal i karantæne i to døgn, hvor Frederik sammen med én hestepasser vil tage sig godt af hestene.

Frederik var også med som landsholdsdyrlæge, da der var EM i Göteborg i 2017 – her blev det som bekendt sølv til dressurholdet, ligesom Cathrine Dufour tog individuel bronze. - En rigtig god og spændende oplevelse, fortæller Frederik, der glæder sig til, igen, at være en del af teamet omkring landsholdet.

Vi er stolte over, at Højgård er repræsenteret igennem Frederik og hepper naturligvis på det danske landshold - og deres dyrlæge!

FØLG MED HER PÅ VORES FACEBOOKSIDE, HVIS DU VIL VIDE MERE OM FREDERIKS OPLEVELSER UNDER VM ELLER FØLG OS PÅ INSTAGRAM #hojgaardhesteklinikaarhus FN1.jpg

Hvad laver en landsholdsdyrlæge? - se link til video fra EM 2017 
http://www.horse2rider.com/…/md-landsholdsdyrlgen-frederik-…