Udkørende hestedyrlæger Fyn, Fredericia, Vejle m. fl.

Vores udkørende praksis omfatter heste opstaldet på Fyn og i Trekantsområdet.
Alt dyrlægearbejde med heste udføres – med vægten ligeligt fordelt på forebyggende arbejde som vaccinationer, tandbehandlinger, rådgivning samt undersøgelse i forbindelse med handel - og på problemorienteret arbejde, som halthedsdiagnostik, infektioner, kolik mm.

Vi vil ikke være billigere, men derimod bedre end andre dyrlæger. Når du ringer efter os til at kigge på din hest, skal du gøre det, fordi du vil sikre dig, at dén dyrlæge, du får besøg af, ved alt det sidste nye om sygdomme og er helt opdateret på den rigtige behandling.

Vi er med fra A til Z

Du skal bruge os, fordi vi på Højgård Hestehospital kan tage os af alle aspekter af, hvad din hest har brug for, uden at skulle henvise dig videre. Vi kan være med hele vejen fra dannelse af det lille foster, som bliver til en plag, der skal røntgenundersøges og måske opereres for mus. Vi kan rådgive og hjælpe dig  i årene, hvor træningen til ridehest eller højt ydende konkurrencehest kan give spørgsmål, bekymringer og behov for behandling af bevægelsesmæssige problemer.

Rammer en akut sygdom din hest, er vi også til rådighed 24/7 med fuld hospitalsopbakning. Vores dyrlæger og personale kan operere din hest nat og dag for livstruende kolik eller blødende sår.

Du skal huske, at det er helheden, som kan betyde noget for netop din hest. Generel sundhed i form af fodring, staldmiljø, vaccination, ormebehandling, tandeftersyn og forebyggende behandling er en del af helheden. Det er også en del af helheden, at din hest bliver diagnosticeret og behandlet rigtigt når den er syg. Helheden har betydning for, om din hest bliver gammel sammen med dig, eller om du kan sælge den, hvis det er det, du ønsker.