Job og praktik

Ledige stillinger

Har vi en ledig stilling, vil den blive opslået her på hjemmesiden og på vores Facebookside. Når vi ansætter en ny medarbejder vægter kendskab til heste og engagement i hestebranchen højt.

Ofte bliver vores ledige stillinger besat af en medarbejder, som har været i praktik hos os - eller som vi på anden måde har et dyberegående kendskab til.

Vil du gerne være en del af vores team, opfordres du til at besøge os.

 

Elevpladser/praktik

Vi har ikke elevpladser til dyrepasser-/assistentuddannelsen.

Vi har veterinærsygeplejerske-elever, men som udgangspunkt uddanner vi personale som har arbejdet hos os i længere tid.

Uddannelsen til veterinærsygeplejerske med speciale i heste udbydes ikke hvert år, så vi har meget få elevpladser.

Har vi en ledig plads, vil denne blive opslået her på hjemmesiden eller facebook, men du er selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Denne skal rettes til receptionen på recep@eqvet.dk

Praktik ophold

Skolepraktikanter

Vi kan desværre ikke imødekomme ønsker om praktik ophold for skolepraktikanter.

Dyrlægestuderende

Dyrlægestuderende er meget velkomne. Da vi ønsker vi skal få det bedste ud af jeres praktikophold har vi et maksimum på 2 studerende ad gangen.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv. Vi ser gerne, du er begyndt på kandidatdelen af dit studie og er på hestedifferentieringen.

Kun i særlige tilfælde tager vi studerende i praktik før differentiering. Her ligger vi vægt på at man er hesteinteresseret - og har erfaring med at omgås heste på en fornuftig måde.

Har du specifikke ønsker til, hvad du gerne vil se i din praktik f.eks. operationer, kørepraksis osv., må du meget gerne skrive lidt om dette, så vi har mulighed for at planlægge efter dette.

Ligeledes må du gerne fortælle lidt om hvad du forventer at få ud af dit praktikophold. Ønsker du at forbedre nogle praktiske færdigheder, eller vil du gerne kigge med i en mere observerende rolle.

Der er mulighed for at bo på Højgård Hestehospital under praktik opholdet.

Du kan downloade information omkring praktik ophold her

Dyrlægestuderende