Årlig vaccination af hest

En vaccination er hestens årlige kontakt til en dyrlæge, og når du bestiller en vaccination bør det ikke kun være en hurtig, billig opgave. Hos Hestedoktoren er vi nok ikke de billigste til at foretage vaccinationen, men vi vil helt sikkert kunne svare dig på alle spørgsmål, som du måtte have omkring din hest. Ved vaccinationen undersøger vi også din hests sundhed, og vi vil opdage, hvis din hest har nogle skjulte problemer som bilyd på hjertet, lettere astmatiske tilstande eller andre sygdomme. Derfor er der god fornuft ved at vælge os som din dyrlæge, når hesten skal vaccineres. Prisen for en vaccination kan desuden variere efter omstændighederne. Der er stor forskel på, om der udføres en gruppevaccination, eller om vaccinationen er hestens årlige sundhedseftersyn.

Forskellige krav til vaccination

Hvad din hest skal vaccineres mod afhænger af flere forhold. Der er det normale vaccinationsprogram, hvor hesten vaccineres mod stivkrampe, influenza og virusabort. Derudover ar de enkelte forbund opstillet vaccinationskrav, hvis din hest skal deltage i konkurrencer. Du kan læse mere om kravene hos de forskellige forbund, som er Dansk Rideforbund (for rideheste), Ædle Hesteavl (for galopheste) og Dansk Travsports Centralforbund (for travheste). Også i forhold til forsikring spiller det en rolle, hvorvidt hesten er vaccineret. Er du i tvivl om, hvad der er nødvendigt for din hest, så kan vi hos Hestedoktoren svare på alle dine spørgsmål. 

Kontakt os i dag

Skal du have din hest vaccineres, så kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rådgiver dig også gerne i forhold til vaccination, som især er væsentlig, hvis du har flere heste, eller din hest skal deltage i konkurrencer. Du kan ringe til os på telefon 59 16 21 60 eller sende en mail til info@hestedoktoren.dk. Vi hjælper mange kunder omkring Holbæk, Ringsted og Roskilde.