Røntgen af din hest - Røntgenundersøgelse i praksis

Vi råder over et mobilt og avanceret røntgenanlæg, hvilket gør det muligt for dig, at få taget røngtenbilleder direkte i stalden. Vi kan tage kvalitets røntgenbilleder i forbindelse med handelsundersøgelse, halthed eller tilskadekomst af din hest.

Er du for eksempel avler eller står på et større sted, hvor I er flere der ønsker røntgenundersøgelse, kan I kontakte en af vores dyrlæge og få et tilbud på dette. Vi besidder en stor erfaring i optagelse samt vurdering af røntgenbilleder, således du kan få kvalificeret vurdering og rådgivning.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi sandsynligvis ikke er de billigste men at du med i prisen for røntgenundersøgelsen får en faglig vurdering af billederne som foretages på baggrund af stor erfaring og ekspertise på området.
Vurdering af osteochondrose forandringer (OCD /mus) foretages således af dyrlæger, som har erfaring indenfor vurdering af billeder til kåringer, handler på alle niveauer og ved tvivlsspørgsmål sendes billederne videre til yderligere vurdering hos de meget erfarne dyrlæger fra Din Hest i Fokus.