Udkørende hestedyrlæger

Vores udkørende praksis omfatter heste opstaldet på store dele af Sjælland. Ring til os på 59162160, for at få informationer om vi kører til netop dit område.


Alt dyrlægearbejde med heste udføres – med vægten ligeligt fordelt på forebyggende arbejde som vaccinationer, tandbehandlinger, rådgivning samt undersøgelse i forbindelse med handel. Og desuden problemorienteret arbejde, som haltheder, infektioner, kolik mm.


Vi vil ikke være billigere - men bedre end andre dyrlæger. Når du ringer efter os til at kigge på din hest, skal du gøre det, fordi du vil sikre dig, at den dyrlæge du får ud ved alt det sidste nye om sygdomme og er helt opdateret på den rigtige behandling.


Du skal huske, at det er helheden, som kan betyde noget for netop din hest. Generel sundhed i form af fodring, staldmiljø, vaccination, ormebehandling, tandeftersyn og forebyggende behandling er en del af helheden. Det er også en del af helheden, at din hest bliver diagnosticeret rigtigt og behandlet rigtigt når den er syg. Helheden har betydning for, om din hest bliver gammel sammen med dig, eller om du kan sælge den, hvis det er det, du ønsker.