En lille beretning fra Hestedoktorens udsendte i Madrid (=Nanna):
Det er dejligt at være hjemme igen efter en uge i Madrid. Det har godt nok været noget af det mest spændende jeg længe har været med til. Sammen med fantastiske Louise Laustsen har vi gastroskoperet 120 heste og fundet utrolig mange mavesår - i hvert fald nok til at gennemføre den planlagte undersøgelse som skal løbe over de næste 10 uger. Hestene bliver delt op i to grupper og så skal vi undersøge effekten afforskellig fodring på ophelingen af mavesår samt hvor hurtigt de vender tilbage efter at behandlingen slutter.
Vi undersøgte heste på væddeløbsbanen, i en dressurstald, en konkurrencestald hvor de deltager i "basketball" for heste og ryttere og i en tyrefægterarena - dog uden deltagelse af tyre! Meget forskellige steder med meget forskellige forhold.
Jeg er utrolig taknemlig både for E-vets og Scanvets støtte. Uden dem kunne denne undersøgelse aldrig være blevet til noget.
Jeg glæder mig til næste tørn, som skal foregå om 4 uger. Men denne gang bliver jeg bedre forberedt med varmt tøj og overtræksbukser...

heste madrid.jpg     

heste ma.jpg 

heste mad.jpg

heste m.jpg