MODTAGELSE HESTEDOKTOREN

Ankomst

Ved ankomst i åbningstiden mellem 7.30 og 16 bedes du henvende dig til en af vores sygeplejersker. Ankommer du udenfor normal åbningstid, kan du komme ud for at vagthavende dyrlæge er ude på sygebesøg. På en tavle i stalden kan du se hvilken boks, der er gjort klar til din hest. Hestens navn vil også stå på boksen. Hvis hesten ikke er tildelt en boks, tages en tom boks – og hestens navn og ejers navn og telefonnummer skrives på bokstavlen.

Med mindre din hest skal faste, vil der være friskt hø i boksen.

Har du brug for at tale med vagthavende dyrlæge kan denne kontaktes på 59162160

Åbningstid

Klinikkens normale åbningstid er 7.30-16 mandag til fredag, men vi tager imod patienter hele døgnet.

Trailerparkering

Hestetrailere kan parkeres langs hækken for enden af ridehuset. Vi ønsker ikke parkering af trailere foran klinikken af hensyn til af- og pålæsning af heste. 

Hestepas skal afleveres hos en af sygeplejerskerne eller lægges i postkassen ved tavlen i standen. Det er lovpligtigt at vi ser hestepasset, før vi kan behandle din hest.

Informationer omkring indlæggelse

Fodring

Hestene fodres med foder og wrap/hø tre gange dagligt. Vi har forskellige fodertyper af høj kvalitet og til heste med forskellige behhov (f.eks. heste med kolik, forfangne heste, hopper med føl eller heste der holde boksro). Det er muligt at medbringe eget foder, som skal stå i en lukket beholder foran boksen, og være pakket i portioner (morgen, middag, aften).

Strøelse

Boksene ordnes dagligt og alle heste står på varmebehandlet og støvfrit materiale. Bemærk, at nogle af boksene er forsynet med gummemåtter i bunden og bruges også som fastebokse.

Motion

Afhængig af årsagen til indlæggelsen, kan din hest i begrænset omfang komme på fold eller blive motioneret ved hånd.

Stuegang og information om indlagte patienter

Alle indlagte heste tilses flere gange dagligt af en dyrlæge. Heste, der kræver intensiv behandling, tilses også om natten. Vi holder ejere løbende informeret og hvis du gerne vil høre hvordan det går, kan du ringe til klinikken i løbet af dagtimerne (8-16) og lægge en besked. Der vil så blive ringet tilbage til dig ved først givne lejlighed.

Besøgstid

Du er velkommen til at besøge din hest, når det passer dig. Du skal dog tage hensyn til andre indlagte patienter og andre aktiviteter på klinikken. Ridehuset kan bruges efter aftale. Rundt om foldene har vi en dejlig sti der står til fri afbenyttelse, hvis en du ønsker at gå en tur med din hest. 

Alle ansatte hos Hestedoktoren er underlagt en tavshedspligt. Personalet må derfor ikke give informationer om de indlagte patienter til andre end hestens ejer.

Aflevering og afhentning af hest hos Hestedoktoren

Af forsikringsmæssige årsager kan klinikkens personale ikke hjælpe til med læsning af heste. Hvis hesten har brug for en beroligende indsprøjtning før læsning, kan dette klares hvis der er en dyrlæge tilstede og ellers efter forudgående aftale.

Udenfor åbningstid, kan heste afleveres og afhentes efter forudgående aftale. Ved aftalt aflevering vil hesten være tildelt en boks, som fremgår af tavlen i stalden.

Det er vigtigt for os, at du har følt dig tryg og tilfreds med den behandling, vi har givet dig og din hest. Har du kommentarer, forslag til forbedringer eller andet du mener vi kunne gøre anderledes, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi håber at du og din hest vil få et godt og behageligt ophold hos os!!

Kontakt os på 59162160 eller på info@hestedoktoren.dk