Skal din hest til dyrlæge?

Det er aldrig rart, når ens hest er syg eller virker utilpas, og der er brug for en hestedyrlæge. Derfor ønsker vi hos Hestedoktoren at bevare nærhed, omsorg og respekt for den enkelte hest og ejer, når vi undersøger en hest. Vi har et fokus på høj faglig viden og ønsker at tilbyde både dig og din hest den bedst mulige hjælp og rådgivning. I vores udkørende praksis kan vi tage hjem til dig for at undersøge hesten, så I slipper for en besværlig transport. Vi er 4 hestedyrlæger, som hver især har specialiseret os inden for de forskellige faglige områder, sådan at vi dækker de fleste aspekter indenfor hestens sygdomme og præstationsmæssige problemer. 

 

Vi har en udkørende praksis, hvor vi bl.a. tilbyder:

 

Samarbejde med hestehospital

Ud over den faglige viden og undersøgelser vi kan tilbyde hos Hestedoktoren, har vi et tæt samarbejde med Højgård Hestehospital på Fyn. Det betyder, at vores kunder har en nem tilgang til de diagnostiske muligheder eller operationer, som vi ikke selv har muligheden for at udføre. Din hest er derfor i fuldstændig trygge hænder hos os, uanset hvilke problemer den har. Vi behandler sportsheste på højeste plan, men er lige så glade for den højt elskede hobbyhest, hvis primære præstation er at være en del af familien.

 

Kontakt os

Har du brug for en hestedyrlæge, så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din hest.

Du kan kontakte os på telefon 59 16 21 60 eller ved at sende en mail til info@hestedoktoren.dk. Vi kører ud på hele Sjælland og har mange kunder i områderne omkring Holbæk, Ringsted og Roskilde.